Om os

Vores mission

Det skal være nemt og billigt, når du handler hos Etisk Rengøring, samtidig ønsker vi også at fremstå personlige, derfor vil du som kunde opleve faste medarbejdere på de faste ruter. På den måde, føler både medarbejder og kunde sig godt tilpas når arbejdet udførers.

Etisk – Personlighed – Pålidelighed

Etik

Hos Etisk Rengøring er vi dybt forpligtet til ansvarlighed og etik. Vores stolthed ligger i vores dedikation til at beskytte miljøet. Vi tror, at rengøring ikke blot handler om at opnå skinnende rene resultater, men også om at udføre det med ansvar og omtanke.

Ved at vælge Etisk Rengøring vælger du ikke kun en rengøringsservice, du vælger en virksomhed, der er dedikeret til at skabe en bedre verden gennem ansvarlighed og etik.

Personlighed

Etisk Rengøring har en unik personlighed. Vores personlighed er bygget på grundlæggende værdier som ærlighed og miljøbevidsthed. Vi tror på, at rengøring handler om at skabe et sundt og behageligt miljø  for vores kunder. Vores personlighed afspejler vores forpligtelse til at skabe en renere verden for os alle.

Pålidelighed

Pålidelighed er hjertet af vores forretning. Vores dedikerede team leverer til perfektion hver gang, til tiden. Uanset om det er din hjemmebase eller kontor, kan du stole på, at vi er klar til at gøre vores arbejde effektivt. Du kan stole på os til at levere perfekt service hver gang.

Etisk Rengøring er din tryghed og garanti for en pålidelig rengøring med et smil.

Kontakt Etisk Rengøring

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.